Υλικά για 2 μεριδες:
3 κ.σ. Ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΠΛΑΤΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» 450 γρ.
1 καρότο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 τομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη
1/2 ποτήρι νερό
Αλάτι – πιπέρι
Σε μια μικρή κατσαρόλα τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα καρότα.
Προσθέτουμε τα φασολάκια, ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι για 2΄.
Τρίβουμε τις τομάτες και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Βάζουμε το νερό, αλατοπιπερόνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια θερμοκρασία (διακόπτης στο 1,5) .
Το φαγητό είναι έτοιμο όταν έχουν μαλακώσει τα καρότα.
Tips του σεφ:
Μην ανακατεύετε τα φασολάκια κατά την διάρκεια του βρασμού.
Προσθέστε στο έτοιμο πιάτο λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.
Προσθέστε 1 κούπα ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ στην αρχή του μαγειρέματος και απογειώστε την συνταγή.
|