Υλικά για 2 μεριδες:
3 κ.σ. ΕλαιÏŒλαδο
1/2 κρεμμÏ�δι ψιλοκομμÎνο
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΠΛΑΤΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» 450 γρ.
1 καρÏŒτο κομμÎνο σε λεπτÎς φÎτες
2 τομάτες ÏŽριμες τριμμÎνες στον τρίφτη
1/2 ποτήρι νερÏŒ
Αλάτι – πιπÎρι
Σε μια μικρή κατσαρÏŒλα τσιγαρίζουμε ελαφρÏŽς το κρεμμÏ�δι και προσθÎτουμε τα καρÏŒτα.
ΠροσθÎτουμε τα φασολάκια, ανακατεÏ�ουμε και κλείνουμε το καπάκι για 2΄.
Τρίβουμε τις τομάτες και τις προσθÎτουμε στην κατσαρÏŒλα.
Βάζουμε το νερÏŒ, αλατοπιπερÏŒνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μÎτρια θερμοκρασία (διακÏŒπτης στο 1,5) .
Το φαγητÏŒ είναι Îτοιμο ÏŒταν Îχουν μαλακÏŽσει τα καρÏŒτα.
Tips του σεφ:
Μην ανακατεÏ�ετε τα φασολάκια κατά την διάρκεια του βρασμοÏ�.
ΠροσθÎστε στο Îτοιμο πιάτο λίγο φρÎσκο ελαιÏŒλαδο.
ΠροσθÎστε 1 κοÏ�πα ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ στην αρχή του μαγειρÎματος και απογειÏŽστε την συνταγή.
|