Ifantis - Talaxanikamas
Αρχική >> Συνταγές >> ΦΑΣΟΛΙ ΠΛΑΤΥ 450 γÏ�. Φασολάκια λαδεÏ�ά
 
ΦΑΣΟΛΙ ΠΛΑΤΥ 450 γ�. Φασολάκια λαδε�ά
 

 

Υλικά για 2 μεριδες:

 

3 κ.σ. ΕλαιÏŒλαδο

1/2 κρεμμÏ�δι ψιλοκομμένο

1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΠΛΑΤΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» 450 γρ.

1 καρÏŒτο κομμένο σε λεπτές φέτες

2 τομάτες ÏŽριμες τριμμένες στον τρίφτη

1/2 ποτήρι νερÏŒ

Αλάτι – πιπέρι

 

Σε μια μικρή κατσαρÏŒλα τσιγαρίζουμε ελαφρÏŽς το κρεμμÏ�δι και προσθέτουμε τα καρÏŒτα.

Προσθέτουμε τα φασολάκια, ανακατεÏ�ουμε και κλείνουμε το καπάκι για 2΄.

Τρίβουμε τις τομάτες και τις προσθέτουμε στην κατσαρÏŒλα.

Βάζουμε το νερÏŒ, αλατοπιπερÏŒνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια θερμοκρασία (διακÏŒπτης στο 1,5) .

Το φαγητÏŒ είναι έτοιμο ÏŒταν έχουν μαλακÏŽσει τα καρÏŒτα.

 

Tips του σεφ:

Μην ανακατεÏ�ετε τα φασολάκια κατά την διάρκεια του βρασμοÏ�.

Προσθέστε στο έτοιμο πιάτο λίγο φρέσκο ελαιÏŒλαδο.

Προσθέστε 1 κοÏ�πα ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ στην αρχή του μαγειρέματος και απογειÏŽστε την συνταγή.

 

Πίσω >>

This site uses only strictly necessary cookies. For further information please check our Cookies Policy