Υλικά για 2 μεριδες:
3 κ.σ. Ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ «ΔΙΑΛΕΧΤΑ» 450 γρ.
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη φέτες
2 τομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη
1/2 ποτήρι νερό
Αλάτι – πιπέρι
Σε μια μικρή κατσαρόλα τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Προσθέτουμε τα φασολάκια, ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι για 2΄.
Τρίβουμε τις τομάτες και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Βάζουμε το νερό, αλατοπιπερόνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια θερμοκρασία (διακόπτης στο 1,5) .
Το φαγητό είναι έτοιμο όταν έχουν μαλακώσει τα φασολάκια.
Tips του σεφ:
Αρωματίστε την συνταγή σας με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.
Προσθέστε στο έτοιμο πιάτο λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.
Προσθέστε τα φασολάκια σε βραστό αλατισμένο νερό για 2΄και χρησιμοποιήστε τον για σαλάτες και γαρνιτούρες.
|