Υλικά για 2 μεριδες:
3 κ.σ. ΕλαιÏŒλαδο
1/2 κρεμμÏ�δι ψιλοκομμÎνο
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ «ΔΙΑΛΕΧΤΑ» 450 γρ.
1 πιπεριά κÏŒκκινη κομμÎνη φÎτες
2 τομάτες ÏŽριμες τριμμÎνες στον τρίφτη
1/2 ποτήρι νερÏŒ
Αλάτι – πιπÎρι
Σε μια μικρή κατσαρÏŒλα τσιγαρίζουμε ελαφρÏŽς το κρεμμÏ�δι και προσθÎτουμε τις πιπεριÎς.
ΠροσθÎτουμε τα φασολάκια, ανακατεÏ�ουμε και κλείνουμε το καπάκι για 2΄.
Τρίβουμε τις τομάτες και τις προσθÎτουμε στην κατσαρÏŒλα.
Βάζουμε το νερÏŒ, αλατοπιπερÏŒνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μÎτρια θερμοκρασία (διακÏŒπτης στο 1,5) .
Το φαγητÏŒ είναι Îτοιμο ÏŒταν Îχουν μαλακÏŽσει τα φασολάκια.
Tips του σεφ:
Αρωματίστε την συνταγή σας με φρεσκοκομμÎνο μαÏŠντανÏŒ.
ΠροσθÎστε στο Îτοιμο πιάτο λίγο φρÎσκο ελαιÏŒλαδο.
ΠροσθÎστε τα φασολάκια σε βραστÏŒ αλατισμÎνο νερÏŒ για 2΄και χρησιμοποιήστε τον για σαλάτες και γαρνιτοÏ�ρες.
|