Ifantis - Talaxanikamas
Αρχική >> Συνταγές >> ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΔΡΕΣ 450 γρ. Φασολάκια χάντρες λαδερά
 
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΔΡΕΣ 450 γρ. Φασολάκια χάντρες λαδερά
 

 

Υλικά για 2 μεριδες:

 

3 κ.σ. Ελαιόλαδο

1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ «ΔΙΑΛΕΧΤΑ» 450 γρ.

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη φέτες

2 τομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη

1/2 ποτήρι νερό

Αλάτι – πιπέρι

 

Σε μια μικρή κατσαρόλα τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις πιπεριές.

Προσθέτουμε τα φασολάκια, ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι για 2΄.

Τρίβουμε τις τομάτες και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα.

Βάζουμε το νερό, αλατοπιπερόνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια θερμοκρασία (διακόπτης στο 1,5) .

Το φαγητό είναι έτοιμο όταν έχουν μαλακώσει τα φασολάκια.

 

Tips του σεφ:

Αρωματίστε την συνταγή σας με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.

Προσθέστε στο έτοιμο πιάτο λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.

Προσθέστε τα φασολάκια σε βραστό αλατισμένο νερό για 2΄και χρησιμοποιήστε τον για σαλάτες και γαρνιτούρες.

 

Πίσω >>