Ifantis - Talaxanikamas
Αρχική >> Συνταγές >> ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑÎ�ΔΡΕΣ 450 γÏ�. Φασολάκια χάντÏ�ες λαδεÏ�ά
 
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑ�ΔΡΕΣ 450 γ�. Φασολάκια χάντ�ες λαδε�ά
 

 

Υλικά για 2 μεριδες:

 

3 κ.σ. ΕλαιÏŒλαδο

1/2 κρεμμÏ�δι ψιλοκομμένο

1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ «ΔΙΑΛΕΧΤΑ» 450 γρ.

1 πιπεριά κÏŒκκινη κομμένη φέτες

2 τομάτες ÏŽριμες τριμμένες στον τρίφτη

1/2 ποτήρι νερÏŒ

Αλάτι – πιπέρι

 

Σε μια μικρή κατσαρÏŒλα τσιγαρίζουμε ελαφρÏŽς το κρεμμÏ�δι και προσθέτουμε τις πιπεριές.

Προσθέτουμε τα φασολάκια, ανακατεÏ�ουμε και κλείνουμε το καπάκι για 2΄.

Τρίβουμε τις τομάτες και τις προσθέτουμε στην κατσαρÏŒλα.

Βάζουμε το νερÏŒ, αλατοπιπερÏŒνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια θερμοκρασία (διακÏŒπτης στο 1,5) .

Το φαγητÏŒ είναι έτοιμο ÏŒταν έχουν μαλακÏŽσει τα φασολάκια.

 

Tips του σεφ:

Αρωματίστε την συνταγή σας με φρεσκοκομμένο μαÏŠντανÏŒ.

Προσθέστε στο έτοιμο πιάτο λίγο φρέσκο ελαιÏŒλαδο.

Προσθέστε τα φασολάκια σε βραστÏŒ αλατισμένο νερÏŒ για 2΄και χρησιμοποιήστε τον για σαλάτες και γαρνιτοÏ�ρες.

 

Πίσω >>

This site uses only strictly necessary cookies. For further information please check our Cookies Policy