Υλικά για 2 μερίδες
2 κ.σ. ελαιÏŒλαδο
2 κρεμμυδάκια φρÎσκα ψιλοκομμÎνα
1 σκελίδα σκÏŒρδο ψιλοκομμÎνη
1 καρÏŒτο κομμÎνο σε φÎτες
1 πατάτα κομμÎνη σε κÏ�βους
1 κολοκυθάκι κομμÎνο σε φÎτες
1 φακελάκι ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ «ΔΙΑΛΕΧΤΑ» 450γρ.
2 τομάτες φρÎσκες ψιλοκομμÎνες
1 ποτήρι νερÏŒ
Αλάτι πιπÎρι
Σε μια πλατιά κατσαρÏŒλα τσιγαρίζουμε ελαφρÏŽς τα κρεμμυδάκια και το σκÏŒρδο.
ΠροσθÎτουμε τα λαχανικά εκτÏŒς τι αγκινάρες.
ΑνακατεÏ�ουμε ελαφρÏŽς κα προσθÎτουμε τις τομάτες.
ΠροσθÎτουμε το νερÏŒ, αφήνουμε να πάρει μια βράση και προσθÎτουμε τις αγκινάρες.
ΚαρυκεÏ�ουμε και αφήνουμε το φαγητÏŒ να βάσει.
Το φαγητÏŒ μας είναι Îτοιμο ÏŒταν Îχουν μαλακÏŽσει οι πατάτες και τα καρÏŒτα.
Tips του σεφ:
Αρωματίστε το φαγητÏŒ σας με φρÎσκο ψιλοκομμÎνο άνηθο.
ΠροσθÎστε στο Îτοιμο πιάτο λίγο φρÎσκο ελαιÏŒλαδο.
Μην ανακατεÏ�ετε κατά την διάρκεια του βρασμοÏ�.
|