Υλικά για 2 μερίδες 
  
2 κ.σ. ελαιÏŒλαδο 
2 κρεμμυδάκια φρÎσκα ψιλοκομμÎνα 
1 σκελίδα σκÏŒρδο ψιλοκομμÎνη 
1 καρÏŒτο κομμÎνο σε φÎτες 
1 πατάτα κομμÎνη σε κÏ�βους 
1 κολοκυθάκι κομμÎνο σε φÎτες 
1 φακελάκι ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ «ΔΙΑΛΕΧΤΑ» 450γρ. 
2 τομάτες φρÎσκες ψιλοκομμÎνες 
1 ποτήρι νερÏŒ 
Αλάτι πιπÎρι 
  
Σε μια πλατιά κατσαρÏŒλα τσιγαρίζουμε ελαφρÏŽς τα κρεμμυδάκια και το σκÏŒρδο. 
ΠροσθÎτουμε τα λαχανικά εκτÏŒς τι αγκινάρες. 
ΑνακατεÏ�ουμε ελαφρÏŽς κα προσθÎτουμε τις τομάτες. 
ΠροσθÎτουμε το νερÏŒ, αφήνουμε να πάρει μια βράση και προσθÎτουμε τις αγκινάρες. 
ΚαρυκεÏ�ουμε και αφήνουμε το φαγητÏŒ να βάσει. 
Το φαγητÏŒ μας είναι Îτοιμο ÏŒταν Îχουν μαλακÏŽσει οι πατάτες και τα καρÏŒτα. 
  
Tips του σεφ: 
Αρωματίστε το φαγητÏŒ σας με φρÎσκο ψιλοκομμÎνο άνηθο. 
ΠροσθÎστε στο Îτοιμο πιάτο λίγο φρÎσκο ελαιÏŒλαδο. 
Μην ανακατεÏ�ετε κατά την διάρκεια του βρασμοÏ�. 
   |