Υλικά:
½ κοÏ�πα ελαιÏŒλαδο
1 κρεμμÏ�δι ψιλοκομμÎνο
2 σκελίδες σκÏŒρδο ψιλοκομμÎνες
3 τομάτες τριμμÎνες στον τρίφτη
1 πακÎτο ΣΠΑΝΑΚΙ ΔΙΑΛΕΧΤΑ 900 γρ.
2 κοÏ�πες πλιγοÏ�ρι*
3 ποτήρια νερÏŒ.
Αλάτι και πιπÎρι.
Σε μια κατσαρÏŒλα τσιγαρίζουμε ελαφρÏŽς το κρεμμÏ�δι και το σκÏŒρδο.
ΠροσθÎτουμε το πλιγοÏ�ρι και στην συνÎχεια την τομάτα.
Εν συνεχεία προσθÎτουμε το σπανάκι και ανακατεÏ�ουμε ελαφρÏŽς.
Βάζουμε το νερÏŒ, άλατοπιπερÏŒνουμε και χαμηλÏŽνουμε την θερμοκρασία (διακÏŒπτης στο 1,5).
Το φαγητÏŒ μας είναι Îτοιμο μÏŒλις χυλÏŽσει και Îχει βράσει το πλιγοÏ�ρι.
*Ανάλογα με το πλιγοÏ�ρι μπορεί να χρειασθεί επιπλÎον νερÏŒ.
Tips:
Αρωματίστε το πιάτο σας με φρεσκοκομμÎνο άνηθο.
ΔÏŽστε επιπλÎον γεÏ�ση στο πιάτο σας προσθÎτοντας φρÎσκο ελαιÏŒλαδο.
ΠροσθÎστε λίγο σπανάκι στην καρμπονάρα σας και εντυπωσιάστε!
|