Υλικά για 4 μερίδες:
ΕλαιÏŒλαδο ½ κοÏ�πα
ΚρεμμÏ�δι ψιλοκομμÎνο 1τεμ.
ΠελτÎς τομάτας 1κ.σ.
Τομάτες τριμμÎνες 2τεμ.
ΝερÏŒ 2 ποτήρια
Αλάτι και πιπÎρι
Λίγη ζάχαρη.
Σε μια πλατιά κατσαρÏŒλα τσιγαρίσουμε ελαφρÏŽς το κρεμμÏ�δι.
ΠροσθÎτουμε τον πελτÎ και τσιγαρίζουμε ελαφρÏŽς.
Ρίχνουμε τις τριμμÎνες τομάτες και νερÏŒ.
ΜÏŒλις πάρει μια βράση προσθÎτουμε το περιεχÏŒμενο του πακÎτου.
ΑλατοπιπερÏŒνουμε, προσθÎτουμε την ζάχαρη και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για 15΄περίπου.
Το φαγητÏŒ μας είναι Îτοιμο μÏŒλις μαλακÏŽσουν οι αγκινάρες
Tips:
Προσοχή στο ανακάτεμα να μην καταστρÎψετε τις αγκινάρες.
ΜποροÏ�ν να μαγειρευτοÏ�ν και χωρίς τομάτα αλλά προσθÎτοντας 1 ποτήρι νερÏŒ επιπλÎον
Για Îνα πλοÏ�σιο γεÏ�μα συνδυάστε το φαγητÏŒ σας με κομμάτια απÏŒ ψητÏŒ κοτÏŒπουλο.
|