Ifantis - Talaxanikamas
Αρχική >> Συνταγές >> ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ 1000γρ.
 
ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ 1000γρ.
 

Υλικά για 4 μερίδες

 

½ κούπα ελαιόλαδο

Κρεμμύδι ψιλοκομμένο      1 τεμ.

Σκόρδο ψιλοκομμένο                  1σκελίδα.

«Σπανακόρυζο» ΥΦΑΝΤΗΣ          1πακ.

Τομάτες ώριμες τριμένες   2 τεμ.

Νερό                               2 ποτ.

Αλάτι και πιπέρι.

 

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Προσθέτουμε την τριμμένη τομάτα και το νερό.

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το περιεχόμενο του πακέτου και αλατοπιπερόνουμε.

Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για 15΄

Το φαγητό μας είναι έτοιμο μόλις έχει μαλακώσει το ρύζι.

 

Tips:

Μπορείτε να μαγειρέψετε το σπανακόρυζο χωρίς τομάτα προσθέτοντας όμως 1 ποτήρι νερό επιπλέον και βεβαίως στο τέλος λεμόνι.

Προσθέστε στο πιάτο σας λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.

Για καλύτερη εμφάνιση του φαγητού σας μην το ανακατεύετε πολύ στην κατσαρόλα.

Πίσω >>