Υλικά για 4 μερίδες
½ κοÏ�πα ελαιÏŒλαδο
ΚρεμμÏ�δι ψιλοκομμÎνο 1 τεμ.
ΣκÏŒρδο ψιλοκομμÎνο 1σκελίδα.
«ΣπανακÏŒρυζο» ΥΦΑΝΤΗΣ 1πακ.
Τομάτες ÏŽριμες τριμÎνες 2 τεμ.
ΝερÏŒ 2 ποτ.
Αλάτι και πιπÎρι.
Σε μια κατσαρÏŒλα τσιγαρίζουμε ελαφρÏŽς το κρεμμÏ�δι και το σκÏŒρδο.
ΠροσθÎτουμε την τριμμÎνη τομάτα και το νερÏŒ.
Ρίχνουμε στην κατσαρÏŒλα το περιεχÏŒμενο του πακÎτου και αλατοπιπερÏŒνουμε.
Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για 15΄
Το φαγητÏŒ μας είναι Îτοιμο μÏŒλις Îχει μαλακÏŽσει το ρÏ�ζι.
Tips:
Μπορείτε να μαγειρÎψετε το σπανακÏŒρυζο χωρίς τομάτα προσθÎτοντας ÏŒμως 1 ποτήρι νερÏŒ επιπλÎον και βεβαίως στο τÎλος λεμÏŒνι.
ΠροσθÎστε στο πιάτο σας λίγο φρÎσκο ελαιÏŒλαδο.
Για καλÏ�τερη εμφάνιση του φαγητοÏ� σας μην το ανακατεÏ�ετε πολÏ� στην κατσαρÏŒλα.
|